nbuu.com | Trial keskustelupalsta

Trial-aiheista keskustelua
It is currently Fri May 24, 2019 12:56 am

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 06, 2016 4:07 pm 
Offline
Tuleva mestari

Joined: Fri Dec 01, 2006 5:46 pm
Posts: 519
Linkki liiton sivulle.
http://www.moottoriliitto.fi/lajit/trial/kilpailut/sm4/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 18, 2016 9:03 pm 
Offline
Mekaanikko

Joined: Wed Jun 30, 2004 7:06 pm
Posts: 1792
Location: Espoo
On joskus kyselty että mitä sykemittari näyttää trialissa. Tässä on tämänpäiväistä dataa. Kokonaiskulutus oli siis kisan aikana noin 3200kcal. Tai itse asiassa tuossa on puolet alkulämmittelystäkin. Syke on punaisella viivalla, nopeus sinisellä, ja korkeus merenpinnasta harmaalla. Voidaan siis huomata ainakin että nopeudet ovat hyvin maltillisia 40+-luokassa. Nopeus ja korkeus merenpinnasta ei ole huipputarkkaa noissa sykemittareissa, mutta kyllä ne aika hyvin suuntaa antavat. Aluksi ihmettelin tuota että syke on usein maksimissaan ennen hetkellistä huippunopeutta, mutta eiköhän syy ole se että on tehtävä jotain että saa mopon sinkoutumaan haluamaansa suuntaan, mielellään vielä haluamallaan nopeudella. Syke siis nousee jaksolla hyvin korkealle, ja kunnosta riippuen sen pitäsi tulla myös alas nopeasti. Olisi kiva nähdä millaista dataa eliitin kuskit saavat. He tekevät enemmän töitä saadakseen mopon menemään minne haluavat, mutta toisaalta todennäköisesti joutuvat vähemmän taistelemaan sitä vastaan. Tuo 3200kcal ei ole kovin kova kulutus, suurimmat mittaamani ovat olleet luokkaa 4200kcal kisassa.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin Polarin applikaatiolla voi katsella tuota dataa tarkemminkin, voi katsoa paikan, sykkeen, korkeuden, jne hyvinkin tarkasti, tietysti vain laitteen tarkkuuden puitteissa. Paikka näkyy tuolla kartalla jota voi hyvinkin zoomata.

Tuossa jäkimmäisessä kuvassa on Polarin analyysi kroppani tilasta. Asteikko on vasemmassa laidassa. Pidemmällä tähtäimellä olisi hyvä pysytellä vihreällä ja keltaisella alueella, punaisella alueella pitäisi treenaamisen kanssa tietää mitä on tekemässä, ylikunto on vaanimassa yllättävän helposti. Kuvan mukaan seuraavan kerran keltaisella ollaan perjantaina. Se voisi olla siis hyvä peruste esittää kotona miksi juhannusaattona pitää mennä Vuohimäkeen treenaamaan kisajaksoja.

https://www.dropbox.com/s/zbozoeowmxz1x ... 3.png?dl=0
https://www.dropbox.com/s/eh3sfrwywgelt ... 5.png?dl=0

TSir


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php