nbuu.com | Trial keskustelupalsta

Trial-aiheista keskustelua
It is currently Tue Jun 18, 2019 1:32 am

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Apr 12, 2015 2:37 pm 
Offline
Tuleva mestari

Joined: Fri Feb 04, 2005 8:30 am
Posts: 726
Location: Stadi
HUOMIOIKAA uudet aukioloajat.

Hanskallion uuden ympäristöluvan mukaiset ajoajat. Lupa on ajalle 1.1.2015 - 31.12.2019.
Sallitut ajoajat ovat arkisin kello 8.00–20.00 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 10.00–18.00 lukuun ottamatta kesäaikaa 15.6.–15.8., jolloin ajoaika päättyy myös arki-iltaisin kello 18.00.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 12, 2015 3:23 pm 
Offline
Harrastelija

Joined: Mon Oct 04, 2010 3:32 am
Posts: 100
Location: Kirkkonummi
Vantaalle saisi laskea 2:n metrin betonikuorutuksen, kauttaaltaan :lol:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 18, 2015 12:58 am 
Offline
Tuleva mestari

Joined: Sun Jun 10, 2007 5:16 pm
Posts: 550
Location: Nurmijärvi
No kunhan seuraavien vuosien aikana louhitaan puolet tästä kukkulasta pois ja jauhetaan sepeliksi paikan päällä,
jonka jälkeen rakennetaan paikalle nelikaistainen kehänelonen niin voi toivottaa onnea ja menestystä heille jotka
tämänkin päätöksen ovat aikaan saaneet. Siinä sitten lentokentän ja nelikaistaisen tien välissä unohtamatta Kuusakosken kierrätys asemaa joka laman
päättyessä alkanee murskaamaan metallia 24/7 on mukava ajatella miten paljon sitä melua olisikaan jos siihen vielä muutama mopo sattuisi pärisemään.
Saattaa olla että pari trialmopoa on aika pieni riesa sen rekkarallin rinnalla joka joka siinä alkaa.
Ehkä siitäkin voi valittaa ? Vai olisiko kuitenkin parempi tuo Hossan ehdotus parin metrin betoni kakusta koko paskan päälle ?
Voishan sinne betonin päälle sitten tehdä vaikka stadionjakson ??


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 08, 2016 10:07 pm 
Offline
Mekaanikko

Joined: Wed Jun 30, 2004 7:06 pm
Posts: 1795
Location: Espoo
Pasilta tiedote Hansiksesta (lyhennetty copy-paste Facebookista):

"Hyviä uutisia Hanskalliolta

Kuten olette huomanneet niin Hanskallio on ollut lumien lähdettyä väliaikaisesti suljettuna. Joskin suuresti ihmettelen, että siitä huolimatta jotkut trialistit ovat kokeneet oikeudekseen ajaa Hansiksella, vaikka taulussa se ehdottomasti on kielletty. Väliaikainen ajokielto on ollut peruja lupakokonaisuudesta, hallinto-oikeuden päätöksen käsittelystä ja sen valitusajan rauhoittamisesta. Isoja asioita siis. Nyt voin hymy huulilla kertoa, että kallio on 9.4 alkaen jälleen trialistien luvanvaraisessa käytössä.

Ajoajat ovat ennallaan ( 30.5 asti arkisin 8.00-20.00 ja viikonloppuisin 10.00 – 18.00 ) ja niitä on ehdottomasti noudatettava. Ajoalueen rajat tullaan merkitsmään kyltein ja on tärkeää ettei meluvallin päällä ajeta ollenkaan.
Yhteispeliä enduro-porukan kanssa tiivistetään niin viestinnän kuin reittimerkintöjen suhteen myös turvallisuuden takaamiseksi.

Moottoriurheilun suurin haste tänään ja huomenna on yhteispeli yhteiskunnan, maanomistajien ja naapureiden kanssa. Myös trial väen on otetaava itseään niskasta – on skarppauksen paikka.

Hanskallion lupa on pääkaupunkiseudun OFFROAD harrastamisen kannalta ainutlaatuinen eikä meillä ole kerhona varaa lipsua. Lupa alueen käyttämiseen edellyttä kerholta valvontaa, tiedottamista ja ylläpitoa.
Sen vuoksi nyt kun ajokausi alkaa trial-kalliollakin niin VMK lanseeraa ensimmäisenä kerhona Suomessa trial-alueen käyttäjien rekisteriröitymisen. Käytännössä Hansiksella ajamiseen pitää jatkossa hakea ihan vastaavanlainen “ratakortti” kuin enduro-reitille tai crossi-radalle. Rekisteröitymismaksu on 10 eur / koko ajokausi / kuski ja rekisteröityminen pitää tehdä Lavangon kerhotalon kahviossa. Koskee myös VMK:laisia. Kahviossa Hellu Salminen tekee ratakortin joka on pyydettäessä esitettävä.

Toivon kaikilta kivien ja kantojen kiertäjiltä ymmärrystä ja yhteispeliä. Me trialistit olemme olleet viimeinen lajityyppi, joka on ajanut ilman mitään vastikkeita aluiella, joista kerhot jopa maksavat vuokraa kaupungeille. VMK:ssa trialisteja on tällä hetkellä niin vähän, että Hansiksesta voitaisiin helposti luopua mitä tosin ei koskaan ole edes harkittu. Siksi toivon myös kaikilta ei VMK:laisilta ymmärrystä ja yhteispeliä rekisteröitymisen suhteen. Todella pieni vaiva itselle on iso etu lajille."


TSir


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 24, 2017 1:21 pm 
Offline
Mekaanikko

Joined: Wed Jun 30, 2004 7:06 pm
Posts: 1795
Location: Espoo
Kävin eilen Hansiksella, hyvin pystyi(si) ajamaan ainakin parkkiksen ja vallin välisessä rinteessä, jäätä vähän jonka pystyi hyvin kiertämään halutessaan. Mastolla en käynyt. Eli voidaan katsoa olevan hyvinkin auki tällä kaudella. Kallion laelle ei kannata ainakaan vielä tänään ajaa hirveällä vauhdilla, siellä on paikoin jäätä.

TSir


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php