nbuu.com | Trial keskustelupalsta

Trial-aiheista keskustelua
It is currently Wed Apr 24, 2019 10:20 am

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 12, 2017 6:23 pm 
Offline
Mekaanikko

Joined: Wed Jun 30, 2004 7:06 pm
Posts: 1788
Location: Espoo
Kalenterin mukaan nyt keskiviikkona 14.7.2017 on MPT:n yhteisharjoitukset. Tällä kertaa ne pidetään vähän eri meiningillä. On toivottu että pääsisi ajamaan viikonlopun SM-jaksoja, varsinkin kokeilemaan omaa luokkaa vaikeampia jaksoja, eli ylemmän luokan jaksoja. Yleensähän tilanne on ollut toisin päin, on ollut jaksot helpoimmille luokille ja A ja/tai Eliitti on saanut tehdä itselleen parhaaksi näkemänsä jaksoja nauhojen väliin. Perusteluna ollut että heillä on eniten kokemusta jaksojen tekoon ja sen pitäisi onnistua helposti.

Kun nyt on nuo SM-jaksot tarkoituksella jätetty paikalleen, voivat kaikki käydä kokeilemassa haluamiaan luokkia. Helpoimmat merkatut jaksot ovat Super-luokalle. Kun ajaa vain nauhojen välissä nuolista välittämättä, saa siitä itselleen vielä vähän helpommat. Mutta vapaalle ne lienevät turhan vaikeita. Eli tällä kertaa suositaan "yläpään" kuskeja. Tervetuloa silti joukolla ajamaan, tai vaikka vain katsomaan millaisia jaksoja SM-kisoissa ajellaan.

Toivomus olisi että ottakaa jaksokortit ja merkatkaa siihen pinnanne. Luokan voitte valita vaikka jaksokohtaisesti, ja ajamanne jaksot. Ja montako kertaa haluatte yhtä jaksoa ajaa. Jonoja ei syntyne ellei kaikki halua samalle jaksolle samaan aikaan. Ratamestareille voi jättää roposen, on noiden eteen vaivaa nähty, mutta se on vapaaehtoista.

Nuolien värikoodit helpoimmista vaikeampaan:
- violetti: super
- ruskea: 40+
- keltainen: B
- sininen: A
- Punainen: Eliitti

TSir


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 14, 2017 9:57 pm 
Offline
Mekaanikko

Joined: Wed Jun 30, 2004 7:06 pm
Posts: 1788
Location: Espoo
Meininkiä oli mukavasti, ikä- ja taitohaitari oli likimain maksimaalinen, aloittelevista sähkömopoilijoista entisiin ja tuleviin mestareihin. Toki pienimmät eivät olleet SM-jaksoilla. Keli oli haastava, maa oli selvästi märempi kuin lauantain kisassa. Renkaat kuljettivat kiville ja kalliolle maata ja muutaman ajokerran jälkeen jakso olikin jo aika toisenlainen ajaa. Classic-kuskitkin olivat mukavasti mukana. Moni oli käynyt viikonloppunakin ajelemassa, hyvä että mahdollisuutta käytetään hyväksi. Korttien palautus ei ollut ihan aktiivisimmasta päästä, niitä palautettiin kokonaista yksi. Pisteiden lasku oli siis suhteellisen helppoa tällä kertaa.

Kertymä: 40+: TSir 4

Taisi olla ennätyksellisen alhaiset pisteet.

TSir


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php